LA NOSTRA EMPRESA

FERRETERIA FUNDADA AL 1978 A CENTELLES

La nostra ferreteria es va obrir a Centelles per donar una millor opció de qualitat, preu i varietat en el servei de bricolatge i especialització en pintures.

Amb la experiència familiar de pintors industrials i el servei del tracte personal es va crear la nostra ferreteria, que al llarg dels anys, hem renovat i ens hem actualitzat amb les noves tendències dels productes i les necessitats del mercat i del nostres clients.

L´any 2007 ens vam incorporar i associar a Cadena88 per millorar,encara més, el nostre servei, expandir la quantitat de productes i oferir una millor oferta i promocions durant l´any.

L´any 2011 vam ampliar m2 de superfície, renovació interior i ampliació d´articles,entre ells, SPAX tornilleria, CASTEY paelles, FISCHER tacs, PYMA pintures

L´any 2016 vam incorporar noves marques punteres en el sector que creiem necessàries a la zona, Sprais MONTANA COLORS: gama Hardcore, 94, industrial i Wb a l´aigua acrílic.

Destacar pel nostre tracte personalitzat, difondre els millors consells professionals i donar el millor servei durant la venda i l´atenció post-venda tant a clients particulars com a empreses, industrials i comunitats de propietaris.